Låt den stora resan börja

Kära järnvägsentusiaster,

Idag presenterar vi karriärloket i all sin prakt. Du kan nu själv sätta det i arbete på rälsen. Loket kommer från och med nu att vara din trogna följeslagare. När du har låst upp det kommer det att vara tillgängligt under alla omgångar i alla kompatibla spelvärldar.

Vi vill fira början av denna fantastiska resa tillsammans med er alla!

Här kan du snabbt hitta all information du behöver:

Vad är karriärloket?

Karriärloket är ditt personliga lok och är alltid tillgängligt för dig. Det kan användas samtidigt i alla världar du spelar i och kommer från och med nu alltid att vara tillgängligt. Du kan förbättra ditt lok i karriärsektionen. Uppgraderingarna är permanenta.

Hur får jag karriärloket?

Loket låses automatiskt upp när du når karriärnivå 2. Det kommer att ha en egen undersida i karriären.

Hur kan jag förbättra loket?

Dina karriärpoäng växlas till samma antal teknologipoäng, vilka du använder för att förbättra ditt karriärlok. Du kan uppgradera lokets hastighet, acceleration, dragkraft och pålitlighet. Du kan även låsa upp möjligheten att transportera varor från senare eror.

Kan karriärloket användas överallt?

Direkt efter denna uppdatering kan karriärloket användas i både Europascenariot och det klassiska scenariot. USA-scenariot är för närvarande inte kompatibelt med denna ändring, men vi kommer fortsätta utvecklingen och lanserar karriärloket där senare. DE-101 Golden Gate och US-102 Grand Central är undantag, eftersom de använder tekniken från Europa-servrarna. Karriärloket kommer att vara tillgängligt på dessa servrar direkt efter lanseringen.

Vi önskar dig lycka till med dina kommande prestationer!
Rail Nation-teamet