Speltour

Fängslande järnvägar

  • Bli en järnvägsentreprenör och bygg ditt eget imperium.
  • Forska fram de nyaste loken och låt dig fascineras av teknologi som ständigt går framåt - ånga, diesel och elektricitet.
  • Bygg ut ditt järnvägsnätverk och planera de mest lukrativa rutterna.

 
 
 
 
 
 
 
Spela nu

Rail Nation – Full fart framåt

Fängslande järnvägar – miljoner fans över hela världen ägnar hängivet sin fritid åt lok, rälsar och rutter, och upphör aldrig att fascineras och underhållas. Det finns populära brädspel, datorspel och till och med TV-serier om järnvägar, men inte förrän nu har ett modernt online-spel lyckats med konsten att fängsla sin publik.

I Rail Nation får alla dedikerade strategispelare och järnvägsfantaster chansen att starta ett eget järnvägsföretag, sköta dagliga transporter och slå sig samman med olika förbund för att äntligen bli den mest framgångsrika spelaren eller gruppen.

Städer kan bara växa om de förses med de varor och passagerare som efterfrågas.

Nyckeln till framgång inom järnvägsindustrin är att aldrig stå still! Därför kretsar spelet kring en dynamisk karta där tågmodeller i 3D är i ständig rörelse. Det är viktigt för varje digital järnvägsmagnat att höja sin egen personliga prestige och öka sina inkomster, men även att stärka sitt förbund för att stå upp mot rivaliserande förbund. Alla beräkningar av tågrutter och varupriser sker i realtid. Transporter av alla de 48 varorna sker efter scheman som måste planeras och anpassas. Efter hand som intäkterna ökar kan spelarna bygga ut sin tågflotta med 36 olika ånglok, diesellok och elektriska lok, samt 48 olika godsvagnar.

Under spelets gång kan spelare transportera varor till ett ständigt växande stadsnät och anmäla sig till transporttävlingar där spelare möts för att se om deras tåg har vad som krävs. Med exklusiva licenser finns chansen att få ännu större inkomster. Planera leveranser till städer noga för att gynna städernas utveckling.

På stationsområdet måste du investera för att bygga ut infrastrukturen.

Glöm inte bort att bygga upp infrastrukturen för din egen tågstation. I Rail Nation finns alternativet att bilda förbund, och en stor del av spelet handlar om samspelet mellan vänner, medspelare och rivaler. Tillsammans med andra kan du exempelvis anlita viktiga arbetare. Sammanlagt finns det tusentals spelare som tävlar med och mot varandra på servern.

De lättanvända kontrollerna och den utförliga introduktionen gör det lätt att komma in i Rail Nation, utan att för den sakens skull ta bort de mer avancerade alternativen för strategerna. En spelomgång varar i ungefär 3-4 månader och består av sex eror i järnvägens historia. Det hela avslutas med ett slutspel där alla spelare tävlar med sina järnvägsföretag mot varandra i den ultimata kampen.

För att lyckas i spelet är det viktigt att forska fram nya lok och uppgraderingar.

Rail Nation kan spelas gratis i alla vanliga webbläsare. För några få dollar i månaden får premiumspelare flera olika fördelar som kan användas för att göra loken ännu effektivare.

Fakta om Rail Nation

Utgivare: Travian Games GmbH
Utvecklare: Bright Future GmbH
Typ: Gratis webbläsarspel, kräver Flash
Genre: Järnvägsstrategi
Online sedan: Öppen beta sedan januari 2013

Spelinformation

  • 113 lokuppgraderingar
  • 50 städer per karta
  • 1708 industrier per karta
  • Ungefär 500 sätt att anpassa din avatar
  • 11 stationsbyggnader med 294 nivåuppgraderingar
  • 120 arbetare
  • 25 spelare per förbund